Gezelligheidsmakers voor bso

23-07-2020SpullenbankVraagGerealiseerd
Om de overlooplocatie van hun buitenschoolse opvang in Hoogezand gezelliger te maken zoekt Kinderopvang KaKa items om de ruimte aan te kleden. Tussen via Mondial Oostland Logistics aangeboden spullen vinden ze een zwarte siertrap en glazen stolppotten. Om de verschillende afvalstromen gescheiden in te zamelen zijn drie stevige afsluitbare bakken welkom. Ook enkele waterpistolen van foam, slingers en pakpapier voor de kinderen passen hen goed.

 

Kinderopvang KaKa


Kinderopvang KaKa biedt een huiselijke omgeving waarin voor kinderen ruimte is om zichzelf te zijn. Respect voor elkaar, oog voor de omgeving en vooral veel lol is de insteek. Veel buitenspelen en regelmatig op pad gaan naar bijvoorbeeld een speeltuin in de buurt, de winkel, bos of hei maken het nog leuker. Kinderopvang KaKa tracht zoveel mogelijk een verlengstuk te zijn van thuis en school en is daarom vaak gehuisvest in basisscholen.

 

Mondial Oostland Logistics


Mondial Oostland Logistics is een verhuisbedrijf dat haar oorsprong kent in (Oost) Groningen. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste verhuisbedrijven in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Pin It on Pinterest