Meet & Match digitaal: inrichten panden en materialen

Ter vervanging van het Kennisfestival werken de Vrijwilligerscentrale en de Midden-Groningse Uitdaging samen om op een andere, leuke manier ondernemers uit te lichten en op die manier matches te kunnen maken. In deze editie is Collin Hamming van Harryvan Interieurbouw aan het woord. Als marketeer is hij sinds 2019 onder andere verantwoordelijk voor de interne en externe marketingcommunicatie van dit maakbedrijf.

 

 

Collin Hamming van Harryvan Interieurbouw:

“Waar mogelijk helpen we graag. Samen maken we de wereld een klein beetje mooier.”

 

Het aanbod van Harryvan Interieurbouw

Wil je weten hoe je jouw idee kunt uitvoeren om het pand van jouw vrijwilligersorganisatie beter in te richten? Zoek je restmaterialen voor een workshop of timmerdorp tijdens de vakantieweek? Of heb je andere stoere maakvragen? Misschien kan Harryvan Interieurbouw je helpen.

Als vrijwilligersorganisatie kun je jouw specifieke hulpvraag indienen, door een e-mail te sturen naar marketing@harryvan.nl of of via de Midden-Groningse Uitdaging. Collin Hamming: “Op deze manier hebben we direct alle relevante informatie voorhanden en kunnen we de aanvraag snel beoordelen. Ons streven is om altijd binnen twee werkdagen te reageren. Zo weten organisaties rap of we ze kunnen helpen bij hun hulpvraag.”

 

Over Harryvan Interieurbouw

Harryvan Interieurbouw kent een rijke geschiedenis. Al tientallen jaren is het in handen van dezelfde familie, waardoor het een stabiele partner is. “Wie goed doet, goed ontmoet. Dat is ons motto”, vertelt Collin Hamming. “De mens maakt een belangrijk onderdeel uit van onze duurzaamheidsfilosofie. Ons bedrijf is goed voor zijn eigen medewerkers én voor anderen. Dit is ook de reden waarom wij de Midden-Groningse Uitdaging een warm hart toedragen. Ook andere lokale en regionale vrijwilligersorganisaties weten ons te vinden. Alle verzoeken nemen we in behandeling, maar helaas is het voor ons onmogelijk om overal op in te gaan.”

Begonnen als bouwbedrijf in 1930 is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een totaaloplosser op het gebied van interieurbouw, fijn timmerwerk en grote deuren. Maker van de plannen van derden en de door architecten gemaakte ontwerpen. Als geen ander weet Harryvan Interieurbouw deze goed uit te werken, hoe uitdagend het ontwerp en/of idee ook is. Daardoor heeft het bedrijf de afgelopen jaren een gezonde groei doorgemaakt en zijn landelijk veel projecten succesvol afgerond.

Scroll naar boven