Meet & Match digitaal: organisatiestructuur en maatschappelijke instellingen oprichten

Alweer de derde nieuwsbrief van de Vrijwilligerscentrale in samenwerking met de Midden-Groningse Uitdaging. Het jaarlijkse Kennisfestival is vervallen. Echter, veel ondernemers willen toch graag hun steentje bijdragen aan de lokale samenleving, ook in deze tijd. Ze delen graag hun kennis, inzet en/of materialen met de maatschappelijke organisaties.

Dit keer doet Abel Elzinga van Veldkamp Elzinga Koster Notarissen zijn aanbod. Samen met zes medewerkers leveren zij diensten op het gebied van het recht. Denk daarbij aan ondernemingsrecht, personen- en familierecht en onroerend goed.

Het aanbod van Veldkamp Elzinga Koster Notarissen

Veldkamp Elzinga Koster Notarissen heeft alle expertise in huis op het gebied van het op opzetten van stichtingen voor een goed doel. Maatschappelijke organisaties kunnen hier kosteloos gebruik van maken. Wel zal de Kamer van Koophandel € 50 in rekening brengen. Ook bestaande maatschappelijke organisaties met vragen over hun organisatiestructuur kunnen kosteloos bij hen terecht. Benieuwd of Veldkamp Elzinga Koster Notarissen iets kan betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact op via de Midden-Groningse Uitdaging.

Over Veldkamp Elzinga Koster Notarissen

Veldkamp Elzinga Koster Notarissen is sinds jaar en dag gevestigd aan de Meint Veningastraat 121 in Hoogezand. Een bekende plek in de omgeving naast het bij velen bekende Hotel Faber. In 1991 is notaris Gerrit Veldkamp benoemd in de gemeente Hoogezand-Sappemeer tot notaris. Het kantoor staat op een goed bereikbare locatie en er is voldoende parkeerruimte voor en nabij het kantoor.

Scroll naar boven