Meet & Match digitaal: op maat bouwen en inrichten bedrijfswagens

Inmiddels de tweede nieuwsbrief van de Vrijwilligerscentrale in samenwerking met de Midden-Groningse Uitdaging. Het jaarlijkse Kennisfestival is vervallen. Echter, veel ondernemers willen toch graag hun steentje bijdragen aan de lokale samenleving, ook in deze tijd. Ze delen graag hun kennis, inzet en/of materialen met de maatschappelijke organisaties.

Deze keer doen Edward Staal en Berend Jan Andringa, de oprichters en eigenaars van A&S Vancare, hun aanbod. Samen met zeven medewerkers leveren zij ‘bedrijfsauto’s op maat’

Het aanbod van A&S Vancare

A&S Vancare heeft alle expertise in huis op het gebied van het op maat opbouwen en inrichten van bedrijfswagens. Maatschappelijke organisaties kunnen hier kosteloos gebruik van maken. Hun mankracht (negen mensen sterk), materiaal, machinerie alsook hun locatie zetten zij graag in om maatschappelijke organisaties te helpen. Benieuwd of A&S Vancare iets kan betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact op via de Midden-Groningse Uitdaging.

Over A&S Vancare

A&S Vancare opereert vanuit een aantal kernwaarden. Vanuit hun ‘mensgedrevenheid’ zijn ze altijd uit op het belang van de ander. Zo ontstaan waardevolle relaties, zowel met collega’s alsook met leveranciers en klanten.

“Vanuit deze gedachte zijn wij ook betrokken geraakt bij de Midden-Groningse Uitdaging. Binnen onze mogelijkheden biedt dit ons een extra uitdaging om andere mensen te helpen. Daardoor krijgen we weer extra werkplezier want geven geeft voldoening”, vertelt Edward Staal.

Opmerkelijk gegeven

In 2017 ontwikkelde A&S Vancare een compleet nieuw en modern ‘standaard concept’ Dierenambulance voor Dierenbescherming Nederland waarbij het belang van zowel mens (vrijwilligers) als dier voorop stond. Binnenkort rijden er inmiddels ruim zestig door A&S Vancare gebouwde voertuigen rond door heel Nederland. Edward Staal: “Geweldig dat we deze mensen zo blij en enthousiast hebben kunnen maken. En … allemaal te zien in een nieuw televisieprogramma op NPO3 ‘Op de Dierenambulance met …”

Scroll naar boven