Meet & Match digitaal op donderdag 31 maart 2022

Mis je het Kennisfestival om jouw vraag of aanbod rechtstreeks te matchen? Meld je dan aan voor Meet & Match digitaal. In een kort tijdsbestek leg je vanachter je eigen computer of telefoon contact met andere ondernemers en maatschappelijke organisaties. Hoewel minder aansprekend dan elkaar op locatie ontmoeten kun je zo toch verbindingen aangaan.

Details

Deze Meet & Match vindt digitaal en als kleinschalige activiteit plaats. Details:

  • Datum: donderdag 31 maart 2022 van 11.00 tot 11.45 uur
  • Aan de sessie kunnen maximaal tien personen meedoen (één per organisatie / onderneming). Zo heeft iedereen de ruimte om zijn of haar aanbod / vraag rustig toe te lichten. VOL = VOL
  • Deelnemen? Aanmelden is nodig en kan tot 14 maart 2022. Vul daarvoor het formulier hieronder in
  • Geef bij je aanmelding aan welke vraag of welk aanbod je hebt, zodat het deelnemersveld zo goed mogelijk op elkaar aansluit
  • Na je aanmelding hoor je uiterlijk 17 maart 2022 of je één van de deelnemers bent

Wat is het Kennisfestival?

Initiatiefnemers van het Kennisfestival zijn de Midden-Groningse Uitdaging en de Vrijwilligerscentrale van Kwartier Zorg & Welzijn. Irma van der Meij-de Haan van de Midden-Groningse Uitdaging: “We hopen dit jaar wel een echt Kennisfestival te kunnen organiseren. Uit de vragen die we krijgen merken we dat iedereen daar weer zin in heeft en we zijn alle mogelijkheden nu aan het bekijken. Dus hou onze berichtgeving in de gaten.”

Voor wie nog nooit heeft deelgenomen licht Van der Meij-de Haan het Kennisfestival toe. “Op een ludieke manier ontmoeten vrijwilligersorganisaties en ondernemers elkaar. De informele sfeer en de interactieve activiteiten maken contact leggen gemakkelijk en wensen kun je één-op-één of juist centraal pitchen. Door het ongedwongen bijeen zijn ontstaan spontane verbindingen, waar je ook na het Kennisfestival wat aan hebt.”

[gravityform id=”7″ title=”true” description=”true” tabindex=”0″]

Scroll naar boven