Meet & Match digitaal: Logistieke of facilitaire vragen oplossen

Weet je nog? De Kennisfestivals die de Vrijwilligerscentrale en de Midden-Groningse Uitdaging de afgelopen vier jaar organiseerden? Een mooie gelegenheid voor lokale ondernemers en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties om elkaar te ontmoeten en te kijken wat ze voor elkaar konden betekenen. Hier zijn mooie matches uit voortgekomen.

Dit jaar zou het vijfde Kennisfestival zijn, een jubileum. We hadden al een bijzondere locatie gevonden, maar toen gooide corona roet in het eten, zo jammer. Echter, veel ondernemers willen toch graag hun steentje bijdragen aan de lokale samenleving, ook in deze tijd. Ze delen graag hun kennis, inzet en/of materialen met maatschappelijke organisaties. De komende tijd wordt je hiervan op de hoogte gehouden door een nieuwsbrief van de Vrijwilligerscentrale in samenwerking met de Midden-Groningse Uitdaging.

In deze post doet ondernemer Jan van Santen van Mondial Oostland Verhuizingen zijn aanbod. Dit verhuisbedrijf is een specialist in het oplossen van logistieke en facilitaire problemen.

Het aanbod van Mondial Oostland Verhuizingen

Loopt jouw organisatie tegen een logistiek en/of facilitair vraagstuk aan? Schroom dan niet om de expertise van Jan van Santen van Mondial Oostland Verhuizingen in te schakelen. Je kunt met hem in contact komen via de Midden-Groningse Uitdaging.

Over Mondial Oostland

Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen bestaat al sinds 1928. Sinds mei 1999 is Jan van Santen directeur / eigenaar van dit bedrijf dat gevestigd is op het Rengerspark in Kolham. Met tien wagens verzorgen ze heel wat verhuizingen per jaar. Iedereen heeft wel eens één van hun vrachtwagens zien rijden!

“Als verhuisbedrijf zijn wij maatschappelijk betrokken. We streven naar duurzaamheid en zetten ons in om een positieve bijdrage te leveren aan de gemeenschap, in de ruimste zin van het woord. Daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat wij betrokken zijn bij de Midden-Groningse Uitdaging en zetten we ons graag in voor het lokale maatschappelijk veld”, vertelt Van Santen. “Daarom stellen we ook kantoor- en opslagruimte ter beschikking aan de Midden-Groningse Uitdaging, omdat wij hun doelstellingen ondersteunen. Zo is er een Spullenbank en een Huisraadbank gevestigd in ons pand aan de A. Plesmanlaan in Kolham”.

Scroll naar boven