Ik doe mee

Als ondernemer ben jij ongelooflijk belangrijk om onze samenleving sterker en mooier te maken. Op verschillende manieren kun jij jouw maatschapppelijke betrokkenheid tot uiting brengen en zo bijdragen aan een beter woon- en leefklimaat van jouw buren in een kwetsbare positie. Van kleine tot grote bijdrages, alles is welkom en hard nodig. Een groot maatschappelijk betrokken ondernemersnetwerk ontstaat op die manier.

Onderstaand zie je een aantal mogelijkheden die wij kunnen bieden. Zit er iets voor jou bij? Heb je een ander voorstel? Of wil je ons landelijk steunen? Mail of bel ons dan voor een afspraak en we komen graag bij je langs.

Doe je al mee? Dan zijn we, mede namens de stichtingen en verenigingen, enorm dankbaar voor jouw steun.

Ondersteuner

Ondersteuners zijn bedrijven en organisaties die zich uitgedaagd voelen om mee te werken aan een project. Zij doen dit op een concrete en praktische manier, door gratis hun producten en of diensten aan te bieden.

Steunbeer

Mogen wij op jouw steunen? Met jouw financiële steun kunnen wij een schakel zijn en blijven tussen ondernemers en maatschappelijke organisaties. Jouw bijdrage zetten wij om in het drievoudige aan maatschappelijke waarde.

Founder

Betrokken ondernemen vinden founders belangrijk. Deze bedrijven en organisaties stellen financiën beschikbaar voor de organisatie van de Midden-Groningse Uitdaging. Zo helpen ze de kloof tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven te verkleinen.

 

Of jij nu een particulier bent of een MKB-er of een ZZPer, ook jij kunt jouw maatschappelijke betrokkenheid tonen. Wordt Vriend van de Uitdaging voor een klein bedrag en help jouw wijk, buren en dorp of stad nog mooier en fijner te maken.

Pin It on Pinterest

Share This