Delen werkt! – online evenement op dinsdag 16 november 2021

Samen met de lokale uitdagingen in Noord-Nederland hebben wij de krachten gebundeld. Tijdens het interactieve ‘Delen werkt!’ brengen we maatschappelijk betrokken ondernemers in Noord Nederland en maatschappelijke organisaties bij elkaar met als doel meerwaarde bieden voor de samenleving.

Elk bedrijf en elke organisatie kan op een eenvoudige manier een bijdrage leveren en krijgt hier veel voor terug. Het levert een bijdrage aan de SROI (oftewel je sociale ondernemerschap), je creëert een hogere tevredenheid onder medewerkers en het werkt mee aan een positief imago.

Dat er nog meer redenen zijn lichten een aantal aansprekende bedrijven uit Noord-Nederland toe. Zij delen inspirerende, creatieve en innovatieve voorbeelden en wat het hen heeft opgeleverd. Op de beursvloer brengen we meteen de daad bij het woord en kan er volop gematcht worden tussen vraag en aanbod.

Details

  • Datum: dinsdag 16 november 2021
  • Tijd: 15.30-18.00 uur
  • Locatie: online

‘Delen werkt!’ wordt georganiseerd door de Haren-Tynaarlose Uitdaging, Hardenbergse Uitdaging, Hoogeveense Uitdaging, Midden-Groningse Uitdaging, Noordenveldse Uitdaging en Smallingerlandse Uitdaging.

Deelnemen? Ga daarvoor naar online event ‘Delen werkt!’.

Scroll naar boven