Computercursus wordt informatiemarkt computertrainingen

Op Dreef Computers biedt vrijwilligers een gratis cursus Word, Excel of PowerPoint aan. In alle rust en in eigen tempo kunnen vrijwilligers een Office Cursus volgen. Het Vrijwilligerscollege, onderdeel van Kwartier Zorg & Welzijn, heeft het aanbod aangenomen.

Informatiemarkt computertrainingen voor vrijwilligers
Op Dreef Computers en het Vrijwilligerscollege hebben na overleg het aanbod omgezet in een informatiemarkt. Op woensdag 22 maart 2017 organiseren zij een informatiemarkt over diverse computertrainingen voor vrijwilligers uit Hoogezand-Sappemeer. De toegang is vrij. Vrijwilligers kunnen zich ter plekke inschrijven voor een training die hun interesse heeft.

Tijdens de markt kunnen vrijwilligers zich laten informeren over de volgende vijf trainingen:

  • Maken van een website
  • Bewerken van foto’s
  • Maken van een presentatie in PowerPoint
  • Werken in Excel
  • Publicaties maken met het opmaakprogramma Publisher

Medewerkers van het Vrijwilligerscollege zijn aanwezig om praktische vragen rondom deelname, inschrijving, informatie rondom start en tijd van trainingen, enz. te beantwoorden.

Vrijblijvend deelnemen
Aanmelden voor deze informatiemarkt is niet nodig. Geïnteresseerde vrijwilligers kunnen op 22 maart tussen 14.00 en 16.00 uur vrijblijvend de markt bezoeken in de Vredekerk, Van der Duyn van Maasdamweg 216 in Hoogezand.

Scroll naar boven