Beoordelen aanpassingen voor verbouwing keuken

Architectenburo Wout de Boer en NOVO Ons Hertenkamp hebben samen gekeken naar de onderbouwing van de subsidieaanvraag voor de gewenste verbouwing van de keuken. Door een beeld te krijgen van de noodzakelijke aanpassingen en de geschatte kosten kon NOVO Ons Hertenkamp een goede subsidieaanvraag bij de provincie Groningen indienen die aan de gestelde voorwaarden voldeed.

NOVO Ons Hertenkamp is van plan de keuken uit te bouwen, efficiënter in te richten en te verfraaien, zodat het vooral geschikter wordt voor grotere groepen, bijvoorbeeld om samen te koken. Om dit te realiseren hadden zij als uitdaging gesteld: een bouwtekening en offerte voor het theehuis en ideeën voor een efficiëntere inrichting van de keuken.

De subsidieaanvraag is toegekend en nu komt het aan op uitvoering. NOVO Ons Hertenkamp ontwikkelt zelf de vervolgplannen. Zo nodig zal Architectenburo Wout de Boer nog een enkele maal adviseren in de uitvoering.

 

NOVO Ons Hertenkamp
NOVO heeft de overtuiging dat zorg op maat alleen gerealiseerd kan worden als de medewerkers die het dichtst bij de cliënt staan dit organiseren. Daarom organiseert NOVO ondersteuning, begeleiding en behandeling vanuit zorgposten. Zorgposten staan midden in de samenleving. Ze sluiten aan bij het netwerk van de cliënt en werken samen met lokale instellingen en vrijwilligers. NOVO Ons Hertenkamp is onderdeel van Zorgpost Dagbesteding Groningen e.o.

 

Architectenburo Wout de Boer
Architektenburo Wout de Boer avb is een kleiner en breed georiënteerd bureau dat met meerdere mensen werkt in opdracht van bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zij adviseert, draagt oplossingen aan en maakt plannen.

Scroll naar boven