Begeleiding verbouwing keuken

Architectenburo Wout de Boer neemt de begeleiding op zich van de keukenverbouwing bij NOVO Ons Hertenkamp in Harkstede. Dit is de uitvoering van een eerder gestelde uitdaging: onderbouwing van de subsidieaanvraag.

NOVO Ons Hertenkamp is van plan de keuken uit te bouwen, efficiënter in te richten en te verfraaien, zodat het vooral geschikter wordt voor grotere groepen, bijvoorbeeld om samen te koken. Om dit te realiseren hebben zij al eerder als uitdaging gesteld: een bouwtekening en offerte voor het theehuis en ideeën voor een efficiëntere inrichting van de keuken. Architectenburo Wout de Boer heeft destijds samen met hen gekeken naar de onderbouwing van de subsidieaanvraag voor de gewenste verbouwing van de keuken.

 

NOVO Ons Hertenkamp
NOVO heeft de overtuiging dat zorg op maat alleen gerealiseerd kan worden als de medewerkers die het dichtst bij de cliënt staan dit organiseren. Daarom organiseert NOVO ondersteuning, begeleiding en behandeling vanuit zorgposten. Zorgposten staan midden in de samenleving. Ze sluiten aan bij het netwerk van de cliënt en werken samen met lokale instellingen en vrijwilligers. NOVO Ons Hertenkamp is onderdeel van Zorgpost Dagbesteding Groningen e.o.

 

Architectenburo Wout de Boer
Architektenburo Wout de Boer avb is een kleiner en breed georiënteerd bureau dat met meerdere mensen werkt in opdracht van bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zij adviseert, draagt oplossingen aan en maakt plannen.

Scroll naar boven