Overnemen organisatie Blote voetenpad 2017

Het evenement Blote voetenpad zocht iemand die in staat is een evenement te organiseren op 16 en 17 september 2017 in het bos van de Fraeylemaborg. Het gaat om diverse activiteiten die een link hebben met blote voeten zoals een pad uitzetten, een feel good, feet good markt en verschillende workshops. De totale organisatie bestaat op dit moment uit drie vrouwen, die extra ondersteuning nodig hebben. Bewust natuurvoeding heeft met de organisatie de mogelijkheden besproken. Helaas hebben ze geen oplossing gevonden. Ook via andere bemiddeling door de Midden-Groningse Uitdaging is overname van de organisatie van het evenement niet gelukt.

 

Blote voetenpad

In 2015 heeft Anita Elsinga het initiatief genomen om mee te doen met de Vonk wedstrijd van de gemeente Slochteren. Het blote voetenpad won met de meeste stemmen. De plek waar het pad gepland stond is uiteindelijk niet goedgekeurd. Om hun volgers toch iets te bieden organiseren ze met medewerking van de Fraeylemaborg het evenement Blote voetenpad.

 

Bewust natuurvoeding

Bewust natuurvoeding in Froombosch is voor iedereen die een stap wil maken naar gezonder leven en eten. Ook als het gaat om je baby of je kind(eren), problemen zoals over- en ondergewicht, maag/darmproblemen zoals diarree, obstipatie en buikkrampen, voedingsziektes zoals obesitas of diabetes en intoleranties of allergieën.

Scroll naar boven