Springkussen vakantieweek

Stichting De Toverboom is op zoek naar een springkussen en knutselspullen voor hun vakantieweek van 7 tot 11 augustus in Hoogezand. Kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar kunnen gratis deelnemen. Mondial Movers neemt de uitdaging aan en stelt een springkussen beschikbaar.

Stichting De Toverboom

Stichting De Toverboom zet zich in voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een grote afstand tot de maatschappij om welke reden dan ook. Veelal heeft dit te maken met een ontwikkelingsbeperking of slecht financiële middelen van ouders. Of omdat deze kinderen nog maar relatief kort in Nederland verblijven.Wij proberen deze afstand te verkleinen door activiteiten aan te bieden waarbij we inzetten op hun ontwikkeling en zelfredzaamheid, en sociaal contact zodat ze kunnen opgroeien tot volwassenen die standvastig en zelfredzaam in het leven staan.

Mondial Movers Oostland Logistics

Mondial Movers Oostland Logistics is een verhuisbedrijf dat haar oorsprong kent in (Oost) Groningen. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste verhuisbedrijven in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Scroll naar boven