Berencomputermeubel

De peuterspeelzalen in Hoogezand-Sappemeer hebben tien berencomputermeubels over. De ingebouwde computers zijn gebruikt in de lessen met de peuters. Alle meubels zijn voorzien van een beeldscherm en een aantal ook van een toetsenbord, geluidsboxen en soms zelfs een koptelefoon. Het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum heeft een goede bestemming voor de berenmeubels gevonden.

Noord-Nederlands Trein & Tram Museum

Het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum (NNTTM) is sinds 2014 gevestigd in het voormalige station van Zuidbroek. Naast museum vervult NNTTM ook op andere vlakken een rol. De voormalige woning van de stationschef, op de derde verdieping, is als multifunctionele ruimte beschikbaar voor bijeenkomsten en conferenties. Daarnaast is het station een officiële trouwlocatie.

Kinderopvang KaKa

Kinderopvang KaKa in onder meer Hoogezand-Sappemeer is een klantgerichte en flexibele opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Voor elk kind – druk of juist rustig, verlegen of juist open – is evenveel aandacht. Dat is mogelijk door de kleinschalige opzet van de locaties. Andere onderscheidende kenmerken zijn de vaste gezichten en heldere en eerlijke kosten.

Scroll naar boven