Schilderijen

Humanitas Midden-Groningen zoekt aankleding van hun kantoren in Hoogezand. Twee schilderijen aangeboden door Acantus namens cliënten bij NOVO Vlagtwedde komen goed van pas.

Humanitas

Humanitas is een grote landelijke vrijwilligersorganisatie. Het is een organisatie van mensen voor mensen, die het even niet in hun eentje redden. Humanitas komt op voor een samenleving waarin mensen actief vormgeven aan hun eigen leven en verantwoordelijkheid nemen voor het samenleven met elkaar. Deze uitgangspunten vertaalt Humanitas in diensten van-mens-tot-mens op de gebieden welzijn, wonen en zorg.

NOVO

Kinderen, jongeren, gezinnen en volwassenen kunnen bij NOVO verschillende vormen van ondersteuning, begeleiding en behandeling krijgen. Uitgangspunt is dat zij de regie over hun eigen leven voeren. Een leven dat past bij de mogelijkheden, wensen en ambities van elke individuele cliënt.

Acantus

Acantus is een woningcorporatie met een woningbezit van huurwoningen in Noordoost- en Oost-Groningen. Acantus zet zich in voor alles wat met wonen in de wijken, dorpen, buurten en straten te maken heeft.

Oostland Logistics

Oostland Logistics is een verhuisbedrijf dat haar oorsprong kent in (Oost) Groningen. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste verhuisbedrijven in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Scroll naar boven