Bezoek aan bedrijf met Duitse banden

CSG Rehoboth zoekt voor hun tweedejaars leerlingen tweetalig onderwijs (TTO) Duits een bedrijf. Insteek is een onderneming gelieerd aan een Duits bedrijf en/of met rechtstreekse contacten in Duitsland, om leerlingen praktijkkennis van de Duitse taal en werken in en met Duitse bedrijven bij te brengen. Eska Graphic Board neemt de uitdaging aan. Zij verzorgen een rondleiding en beantwoorden vragen van een groep leerlingen.

CSG Rehoboth

CSG Rehoboth is een kleinschalige school in Hoogezand voor mavo (TTO Duits), onderbouw vmbo-bb en -kb en havo. De school hecht veel waarde aan het contact tussen leerling, ouders en school, nodig om te groeien. Ze creëren een veilige en warme leefomgeving, zodat iedereen zich welkom voelt. Zo is CSG Rehoboth naast een plek om onderwijs te geven ook een hulpmiddel in de ontwikkeling naar volwassenheid.

Eska Graphic Board

Eska Graphic Board produceert en levert massiefkarton voor onder andere hard gebonden boeken, ringbanden en luxe verpakkingen. Op twee productielocaties in Hoogezand en Sappemeer staan drie geavanceerde kartonmachines en twee papiermachines. In volcontinudienst produceert Eska Graphic Board hiermee jaarlijks meer dan 250.000 ton karton uit 100% oudpapier. Om overal in de wereld optimale service te bieden, heeft Eska Graphic Board vestigingen in de belangrijkste markten in Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Scroll naar boven