Koppen, mokken en schotels beschilderen

Door de fusie van de drie gemeenten ontstaat een nieuwe organisatie met een nieuwe huisstijl. Daardoor hebben zij overtollige spullen die voorzien zijn van hun logo’s zoals serviesgoed. De gemeenten bieden dit aan via de Midden-Groningse Uitdaging. Kindercentrum Poko Loko is geïnteresseerd in circa honderdvijftig koppen, schotels en mokken. De kinderen die zij opvangen kunnen hun creativiteit hierop loslaten en een waar kunstwerk maken.

Kindercentrum Poko Loko

Kindercentrum Poko Loko is een essentiële voorziening voor kinderen, ouders en de maatschappij. Hun kracht zit in het op een positieve manier bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, opvang en opvoeding overnemen als ouders niet beschikbaar zijn en een bijdrage leveren aan een evenwichtige en gezonde maatschappij; een duurzame samenleving. Kwaliteit staat voorop in gebouwen, inrichting en speelmaterialen en vooral ook in de werkhouding van pedagogisch medewerkers, management en facilitaire diensten.

Gemeente Midden-Groningen

De gemeente Midden-Groningen is op 1 januari 2018 ontstaan na het samengaan van de gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Menterwolde en Slochteren.

Scroll naar boven