Koppen, schotels en mokken voor Moederdag

Door de fusie van de drie gemeenten ontstaat een nieuwe organisatie met een nieuwe huisstijl. Daardoor hebben zij overtollige spullen die voorzien zijn van hun logo’s zoals serviesgoed. De gemeenten bieden dit aan via de Midden-Groningse Uitdaging. De Theo Thijssenschool is geïnteresseerd in circa negentig koppen, schotels en mokken. Voor Moederdag kunnen de leerlingen hierop hun creativiteit loslaten en een waar kunstwerk maken.

Theo Thijssenschool

De Theo Thijssenschool richt zich op de zelfstandige leerling. Dat vereist van alle betrokkenen nauwe samenwerking en een gezamenlijke doelgerichtheid. Doordat leerlingen leren zelfstandig te werken, krijgt de leerkracht ruimte om zowel hoog als laag presterende leerlingen meer hulp te bieden. Cruciaal hierbij is de betrokkenheid van de leerlingen, binnen een klimaat waarin veiligheid, vertrouwen, uitdaging en geborgenheid vaste gegevens zijn. Zit een kind lekker in z’n vel dan zal het over het algemeen graag nieuwe dingen willen leren.

Gemeente Midden-Groningen

De gemeente Midden-Groningen is op 1 januari 2018 ontstaan na het samengaan van de gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Menterwolde en Slochteren.

Scroll naar boven