Kleine kantoorspullen en diverse spellen

Voor kantoorwerk, schrijven, lessen en knutselen. Tussen het aanbod van een anonieme aanbieder vinden Stichting Altied Goud en Seniorenplatform Vinkhuizen brieven- en pennenbakjes om spullen netjes te ordenen, schriften, papiervellen, pennen en potloden en andere kleinere kantoorhulpmiddelen. Ook een damspel, yahtzee, bingo en speelkaarten komen uitstekend van pas.

Stichting Altied Goud

Een samenleving waarin ieder mens meedoet en van betekenis is. Dat is het doel van Stichting Altied Goud. Daarvoor werkt de stichting aan een samenhangend welzijnsbeleid in buurtcentrum Goudvink met een educatiecentrum, kinderopvang, inburgeringsloket van Vluchtelingenwerk Noord-Nederland, uitlenen van gereedschap via de Gereedschapskist, moestuin en veel meer.

Seniorenplatform Vinkhuizen

Seniorenplatform Vinkhuizen (SPV) is het opinienetwerk en de spreekbuis van ruim 2.000 senioren en vele actieve seniorengroepen in de wijk. SPV verzamelt opinies via contactpersonen en aangesloten groepen. Belangrijke thema’s zijn leefbaarheid voor senioren en duurzame ontwikkeling van de wijk. Buurtcentrum Goudvink is de uitvalsbasis.

Scroll naar boven