Oprichting stichting SHLHS

Omwonenden van het oude hart van Hoogezand-Sappemeer willen zich constructief inzetten voor een positieve ontwikkeling van het gebied. Als organisatievorm kiezen ze een stichting. Veldkamp Elzinga Koster Notarissen helpt belangeloos bij de oprichting.

Stichting Historisch Lint Hoogezand-Sappemeer

Stichting Historisch Lint Hoogezand-Sappemeer (SHLHS) richt zich op versterking van de beeldkwaliteit van het lint en inrichting van het openbare gebied. SHLHS streeft naar een beter functioneel gebruik van het gebied met de grootst mogelijke toegevoegde waarde. Deelname van betrokkenen en het creëren van draagvlak voor versterkende ontwikkelingen staan centraal. In samenhang met de versterking van de sociale structuur gaat het daarbij om het optimaal invoeren van nieuwe mogelijkheden qua uitstraling en functioneel gebruik, met oog voor de eisen van nu en in de toekomst.

Veldkamp Elzinga Koster notarissen

Veldkamp Elzinga Koster notarissen is een full-service notariskantoor voor particulieren en ondernemers. Zij richten zich op alle notariële zaken op het gebied van onroerend goedrecht, ondernemingsrecht en personen- en familierecht.

Scroll naar boven