Nieuwe inrichting bus

Spanbanden en haken, een opklapbare steekwagen en een opstap om makkelijker in de laadruimte van de bus te komen. Daar heeft Kledingbank Maxima behoefte aan. A&S Vancare neemt de uitdaging aan en vervult deze wensen. En doet meteen nog veel meer. De zijwanden van de laadruimte repareren. Een opstaptrede, oprijplaten en een steekkar om minder belastend te werken. Rails, sjorbanden en een wegneembaar net die het schuiven van producten in de bus te voorkomen. En in de cabine ziet de chauffeur meer door het kleurenscherm en de achteruitrijcamera. Het hele verhaal lees je op Kledingbank krijgt nieuwe inrichting voor hun bus.

 

Kledingbank Máxima

Bij Kledingbank Máxima (kortweg: Máxima) kunnen mensen met een laag inkomen uit de gemeenten Midden-Groningen, Eemsdelta, Groningen, Het Hogeland, Oldambt, Veendam en Westerkwartier tweemaal per jaar gratis winkelen. Er is nieuwe en gebruikte kleding (als nieuw). Máxima is een modezaak met paskamers, alleen zonder kassa.

 

A&S Vancare

A&S Vancare heeft alle expertise in huis op het gebied van het op maat opbouwen en inrichten van bedrijfswagens. Het bedrijf opereert vanuit een aantal kernwaarden. Vanuit hun ‘mensgedrevenheid’ zijn ze altijd uit op het belang van de ander. Zo ontstaan waardevolle relaties, zowel met collega’s alsook met leveranciers en klanten.

Scroll naar boven