Bedrijfswagens opbouwen en inrichten

Heb je behoefte om voor jouw vrijwilligersorganisatie mensen, dieren of spullen beter te vervoeren? A&S Vancare heeft alle expertise in huis op het gebied van het op maat opbouwen en inrichten van bedrijfswagens. Maatschappelijke organisaties kunnen hier kosteloos gebruik van maken. Hun mankracht (negen mensen sterk), materiaal, machinerie alsook hun locatie zetten zij graag in om maatschappelijke organisaties te helpen. Benieuwd of A&S Vancare iets kan betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact op via de Midden-Groningse Uitdaging.

 

Over A&S Vancare

A&S Vancare opereert vanuit een aantal kernwaarden. Vanuit hun ‘mensgedrevenheid’ zijn ze altijd uit op het belang van de ander. Zo ontstaan waardevolle relaties, zowel met collega’s alsook met leveranciers en klanten.

“Vanuit deze gedachte zijn wij ook betrokken geraakt bij de Midden-Groningse Uitdaging. Binnen onze mogelijkheden biedt dit ons een extra uitdaging om andere mensen te helpen. Daardoor krijgen we weer extra werkplezier want geven geeft voldoening”, vertelt Edward Staal.

Meer weten? Kijk op Meet & Match digitaal: op maat bouwen en inrichten bedrijfswagens.

Scroll naar boven