Logistieke of facilitaire vragen oplossen

Loopt jouw organisatie tegen een logistiek en/of facilitair vraagstuk aan? Schroom dan niet om de expertise van Jan van Santen van Mondial Oostland Verhuizingen in te schakelen. Mondial Oostland Verhuizingen is een verhuisbedrijf en specialist in het oplossen van logistieke en facilitaire problemen. Je kunt met hem in contact komen via de Midden-Groningse Uitdaging.

 

Over Mondial Oostland

Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen bestaat al sinds 1928. Sinds mei 1999 is Jan van Santen directeur / eigenaar van dit bedrijf dat gevestigd is op het Rengerspark in Kolham. Met tien wagens verzorgen ze heel wat verhuizingen per jaar. Iedereen heeft wel eens één van hun vrachtwagens zien rijden!

“Als verhuisbedrijf zijn wij maatschappelijk betrokken. We streven naar duurzaamheid en zetten ons in om een positieve bijdrage te leveren aan de gemeenschap, in de ruimste zin van het woord. Daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat wij betrokken zijn bij de Midden-Groningse Uitdaging en zetten we ons graag in voor het lokale maatschappelijk veld”, vertelt Van Santen. “Daarom stellen we ook kantoor- en opslagruimte ter beschikking aan de Midden-Groningse Uitdaging, omdat wij hun doelstellingen ondersteunen. Zo is er een Spullenbank en een Huisraadbank gevestigd in ons pand aan de A. Plesmanlaan in Kolham”.

Meer weten? Kijk op Meet & Match: logistieke of facilitaire vragen oplossen.

Scroll naar boven