Inrichting voor startend huishouden

Voor een particulier met te weinig middelen om een eigen huishouden op te zetten zoeken Stichting Adesse en Compaz Jeugd spullen om de administratie overzichtelijk op te bergen en de woning in te richten. Een boxspring met toebehoren inclusief hoofdkussen, enkele kasten, salontafel, douchegordijn, serviesgoed, keukengerei, schoonmaakspullen en opbergmappen passen uitstekend.

 

Stichting Adesse

Hun cliënt aan de samenleving deel laten nemen en in de gewenste stijl leven. Sichting Adesse hen daarbij de eigen regie te voeren en treedt zo nodig op als mentor. Op het gebied van bewindvoering helpen ze met geldzaken, om financiële problemen te voorkomen of op te lossen.

 

Compaz Jeugd

Compaz Jeugd is onderdeel van De Zijlen en biedt ondersteuning aan jongeren met een lichte beperking. Op diverse locaties in onder meer Sappemeer bieden ze hun cliënten trainingslocaties aan. Hier leren de jongeren zelfstandig te wonen, met alles wat daarbij komt kijken.

 

Mondial Oostland Logistics

Mondial Oostland Logistics is een verhuisbedrijf dat haar oorsprong kent in (Oost) Groningen. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste verhuisbedrijven in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Scroll naar boven