Meubilair voor archief en kantoor

Het Nationaal Bus Museum is druk met het sorteren en archiveren van museaal materiaal en het archief. Om de vrijwilligers een betere werkplek te bieden en wat bewaard moet blijven overzichtelijk op te ruimen zoeken ze meubilair. Tussen het via Mondial Oostland Verhuizingen aangeboden aanbod in de Spullenbank vindt het museum diverse passende inventaris. Dat varieert van hoge archiefkasten, bureaus, tafels en (bureau)stoelen naar opstapkrukken, verlengsnoeren en een brievenbus. Scheidingswanden om in deze tijd afstand te kunnen houden vallen ook in de smaak. Voor het museum komt een televisie goed van pas.

 

Nationaal Bus Museum

Het Nationaal Bus Museum streeft ernaar historisch bus materieel in gebruik te stellen en te houden. Ontvangen historisch bus materieel herstellen ze, brengen het in de oude staat terug en onderhouden het, evenals documentatie over busvervoer in de breedste zin. Daarnaast organiseren ze excursies met historische bussen.

 

Mondial Oostland Logistics

Mondial Oostland Logistics is een verhuisbedrijf dat haar oorsprong kent in (Oost) Groningen. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste verhuisbedrijven in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Scroll naar boven