Inrichting en vermaak voor oud en jong

Voor zowel de inrichting van de ruimte als diverse activiteiten en projecten zoeken Stichting Altied Goud en Seniorenplatform Vinkhuizen inrichtingsmateriaal. Tussen het aanbod van via Mondial Oostland verhuizingen aangeboden spullen vinden ze diverse items die goed van pas komen. Dat varieert van een vrolijk vloerkleed in geometrische patronen, stoelen en servies tot engelenitems, schilderijen en kandelaars voor de inrichting. Van een dvd-speler en een orgel tot cricket, scrabble en triviant voor gezamenlijk vermaak. Van opblaasbare ballen en stripboeken tot leuke stripfiguren voor de jeugd.

Stichting Altied Goud
Een samenleving waarin ieder mens meedoet en van betekenis is. Dat is het doel van Stichting Altied Goud. Daarvoor werkt de stichting aan een samenhangend welzijnsbeleid in buurtcentrum Goudvink met een educatiecentrum, kinderopvang, inburgeringsloket van Vluchtelingenwerk Noord-Nederland, uitlenen van gereedschap via de Gereedschapskist, moestuin en veel meer.
Seniorenplatform Vinkhuizen
Seniorenplatform Vinkhuizen (SPV) is het opinienetwerk en de spreekbuis van ruim 2.000 senioren en vele actieve seniorengroepen in de wijk. SPV verzamelt opinies via contactpersonen en aangesloten groepen. Belangrijke thema’s zijn leefbaarheid voor senioren en duurzame ontwikkeling van de wijk. Buurtcentrum Goudvink is de uitvalsbasis.
Scroll naar boven