Tafels, stoelen, archiefkast, tuinbank, prullenbak en glaswerk

Voor hun nieuw in te richten ‘tweede huis’ zoekt Second Home meubilair. In het aanbod van Mondial Oostland Logistics vinden ze voor zowel kantoor als huiskamer en keuken enkele tafels en stoelen, een archiefkast, kapstok, een solide tuinbank en een aantal glazen die hen prima passen. Acht stevige afsluitbare bakken voor beide verdiepingen komen zeer goed van pas om de verschillende afvalstromen gescheiden in te zamelen.

 

Second Home

Second Home biedt kinderen en jongeren een plek om zich te ontwikkelen, zodat zij ervaren dat ze ertoe doen. Dit zorgt voor zelfvertrouwen en zelfvertrouwen is essentieel om te ontwikkelen en uitdagingen aan te gaan die vanuit de eigen omgeving minder voor de hand liggen. Denk hierbij aan school, hobby’s, sport, m.a.w. het durven ontdekken van je eigen talenten en mogelijkheden. Second Home is onderdeel van Stichting De Toverboom.

 

Oostland Logistics

Oostland Logistics is een verhuisbedrijf dat haar oorsprong kent in (Oost) Groningen. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste verhuisbedrijven in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Scroll naar boven