Vitrinekast, stoelen, speelgoed en boeken

Voor hun op te zetten kiosk zoeken VluchtelingenWerk Noord-Nederland en Strong-ID materiaal om in te richten en te vermaken. Tussen via Mondial Oostland Logistics aangeboden spullen vinden ze een vitrinekast, twee stoelen en een Sony CD Radio Cassetterecorder CFD-V8L Bass Reflex Body. Ook enkele waterpistolen van foam voor kinderen en boeken voor volwassenen passen hen goed.

 

Stichting Strong-ID

Stichting Strong-ID wil veranderingen aanbrengen in de maatschappelijke ondersteuning. Ze bieden individuele (woon)begeleiding en dagbesteding aan jeugd en (jong)volwassenen vanaf vijftien jaar oud. Sporten is een middel om gedrag te reguleren. Veiligheid en stabiliteit vormen de basis om participatie mogelijk te maken en te bouwen aan zelfredzaamheid.

 

VWNN

Stichting VluchtelingenWerk Noord-Nederland is actief in de provincies Groningen, Fryslân en Drenthe. VWNN begeleidt en adviseert asielzoekers, vluchtelingen en migranten.

 

Mondial Oostland Logistics

Mondial Oostland Logistics is een verhuisbedrijf dat haar oorsprong kent in (Oost) Groningen. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste verhuisbedrijven in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

 

Scroll naar boven